
Cheese Pulled Chicken Burrito
Een heerlijke pulled chicken wrap met kaassmaak, ui en paprika. Top als tussendoortje met maar 323 kcal.
8 Wraps
Kcal
323
E
34,5 Gr
K
27,7 Gr
V
7,2 Gr
Bereidingswijze
Stap 1:
Kook de kip 15 minuten. Controleer na 15 minuten of de kip van binnen niet meer roze is.
Stap 2:
Snij de ui en paprika in blokjes van ongeveer 0,5 cm.
Stap 3:
Meng in een kom de cottage cheese, Philadelphia, de 2 zakjes cheese dip en een klein beetje water. Roer goed door tot je een dikke, sausachtige substantie hebt. Voeg eventueel meer water toe en gebruik een blender om het mengsel glad te maken.
Stap 4:
Doe de gekookte kip in een hakmolen of trek de kip handmatig in kleine stukjes als je geen hakmolen hebt.
Stap 5:
Meng de kip, ui, paprika en kaassaus in een grote kom. Roer alles goed door elkaar.
Stap 6:
Knip een hoekje uit de verpakking van de wraps en verwarm de verpakking voor 1 minuut in de magnetron.
Stap 7:
Vul iedere wrap met 1/8 deel van de vulling. Weeg je lege bak en de volle bak om te berekenen hoeveel je per wrap moet vullen.
Stap 8:
Verwarm de wraps in een pan of gebruik een panini-machine om ze kort aan te bakken.
Stap 9:
Wikkel de wraps in aluminiumfolie en je hebt 8 porties!
Bewaaradvies
- Vriezer: Plaats de wraps in de vriezer voor later gebruik.
Opwarmen
Manier 1:
Laat de wrap een dag van tevoren ontdooien en verwarm hem in de airfryer voor 6 minuten op 200 graden.
Manier 2:
Verwarm een bevroren wrap zonder aluminium eerst 3 minuten in de magnetron. Doe hem daarna 6 minuten in de airfryer op 200 graden.
Boodschappenlijst
- Volkoren wrap | 8 stuks
- Kipfilet | 800g
- Paprika | 3 stuks
- Ui | 2 stuks
- Cottage cheese | 200g
- Santa maria dip mix cheese | 1 zakje
- Philadelphia Light Naturel | 200g
Benodigheden
- Hakmolen
- Kookpan