Wie kent het niet, de standaard sperziebonen, rijst en gehakt. alleen nu gebruik ik een boemboe zakje ipv kruiden. lekker snel en makkelijk te bereiden.
6 Porties
Kcal
563
E
37Gr
K
71Gr
V
13Gr
Bereidingswijze
Stap 1: Kook de rijst volgens de instructies op de verpakking.
Stap 2: Kook de sperziebonen volgens de instructies op de verpakking.
Stap 3: Bak het rundergehakt goudbruin en begin daarna met het rullen van het gehakt. Voeg het zakje boemboe toe aan het gehakt en roer het goed door.
Stap 4: Verdeel de inhoud van alle pannen over 6 maaltijdbakjes.
Bewaaradvies
Vriezer: De bakjes kunnen lang bewaard worden in de vriezer.
Opwarmen
Voorbereiding: Haal een dag van tevoren een bakje uit de vriezer en leg het in de koelkast om te ontdooien.
Magnetron: Verwarm het gerecht 4 tot 6 minuten in de magnetron.